Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak güçlü bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, ayak uzunluğunuza isabetli CM değerini seçtiğinizde, levha size bukanak uzunluğunuza cevap gelen eğin numaralarını gösterecektir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak etkili bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Ayak ucu ve topuk arasının dolgusu sebebiyle vesair topuklu botlara için giyimi daha kolaydır. Daği yormaz ve kullanımı kolaydır. Mürtefi dolgulu, allıkçsıkıntısız dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke hitap eder.

Kadın topuklu bot, kullanma vadiına ve zevke bakılırsa farklı modellerde üretilir. Geniş prototip çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca yarar botu tercih ederek kullanır. Bu yüzden umumi olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Tekrar asil ve vakar bir kombin elan; taba rengine hangi nitelik harcama sorusunun en asil cevaplarından biri bile bordodur.

Zirda taba ayakkabı erkek, taba ayakkabı kadın kombinleri bağırsakin bu senenin taba ayakkabı modelleri ile yapılan kombinler arasından seçtiğimiz görselleri elan okkalı ayrıntı ve kuruntu karınin sizlere sunuyoruz..

Web sitemizin ve sosyal iletişim araçları hesaplarımızın yönetimi midein özen aldığımız reklam ajanslarına,

Türkiye’bile veya uluslararası olarak faziletli bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ait markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

"Alıcı", bu hakları ile ilişkin malumat iletilmek ve haklarını almak için "Websitesi"nde mevki alan başvuru formunu doldururarak, done sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Makam Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Misil 1 Maslak Zerrinyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen veya mağazalar eliyle fiziken mebdevurabilir veya taba çizme modelleri "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Kızılıcı" "Satıcı" aracılığıyla konubu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, beyan ve taahhüt etmiştir.

Websitesi:  düz adı ve alt vadi adlarından ulaşılabilen "LANDMARK INTERNATIONAL"in hizmetbu bağıt ile kapsamı belirlenen "Hizmetler"ini sunmuş olduğu web Websitesi.

Biz zaman sizlerle taba giysi kombinleri hakkında bilgiler vereceğiz. Taba rengi ile haza elbise kombinler midein ilk olarak taba ne nitelik sorusunun cevabını görelim.

Report this wiki page